I feel so far from where Ive been. I got my eggs, I got my pancakes too. I got my maple syrup, everything but you.I went down to the crossroads, fell down on my knees.

mina dagar rullar i snigelfart och jag går enbart till skolan för att hänga med mina fina klasskompisar. vi gör inget i skolan, bara badar och sitter i solen. skönt, jag har praktiskt taget sommarlov redan! men jag ska ta lite mer varierade bilder åt er, det har ni mitt ord på.

*fnissar*


Ive been waiting so long to be where Im going, in the sunshine of your love.

wohooo, är på topp just nu! (även om bilderna togs i lördags)
+ hade en jättebra helg
+ trivs i mitt nya hår
+ hittade en asnice klänning i min garderob imorse
+ har nästan inget skolarbete kvar nu
+ har lyckats söka gymnasium (nu gäller det bara att komma in också..)
+ hade en mysig dag med min klass igår
+ solen har legat på idag
+ jag är ledig i fem dygn
+ ska träffa fina vänner imorgon
+ har just ätit blåmögelost, digestive och päron

youre my medicine, open up and let me in. darling, youre so great, I cant wait for you to operate.

last picture as a brunette.
and now Im a dirty blonde.
but after a shower it wasnt so straight anymore though.

well I guess it would be nice if I could touch your body. I know not everybody has got a body like you.

när man kommer in genom dörren ser mitt rum ut såhär. när jag flyttade in var det ljusblått, vilket var hemskt. man kan tro att ett ljusblått rum är harmoniskt; men det är det inte, det är bara hemskt fult. så jag målade över med en väl vald beige ton.


golvet innan var en ful plastmatta så jag bytte till en parkett som ser lite ut som drivved.


i ena hörnet står fåtöljen Karin som Bruno Mathsson gjort för Dux. jag budade hem henne på en nätauktion.


bredvid den står en liten låda på högkant med ett fint ljus, en ekorre av stengods och en liten spegelbricka med miniparfymer på.


såhär ser det ut på lite håll sett från ett annat hörn. lampan är 40-tal tror jag, den budade ja också hem på en nätauktion. i lådan sitter dessutom lite favoritgossedjur: fv Johnny, Kaninus och Nasse.


på min ena fönsterbräda har jag ett fat med diverse smycken och liknande. bredvid står en värmeljushållare och en fin låda. den andra fönsterbrädan är tom, jag brukar nämligen sitta där.


sist men absolut inte minst har vi min säng. den är himla skön kan jag lova. ljusslingan fungerade en gång i tiden, men nu har lamporna dött (note to self: dags att köpa ny) bredvid står en till låda på högkant men denna är fylld av div böcker (mest harry potter) och dator, minihögtalare samt en av mina extra hårddiskar.


i sängen bor Schampoo och Älgus. Älgus är mitt favoritgossedjur och han finns alltid där när jag känner mig ensam om nätterna.

dear, I fear were facing a problem; you love me no longer, I know. and maybe there is nothing that I can do to make you do.

idag har jag bott i min lägenhet ett år. mitt rum är inte ens i närheten av klart men jag tänkte visa er runt inom en snar framtid. om ni vill?

RSS 2.0