and Im the greatest lie to walk these streets. and I stumble on my own feet. I dont feel like wasting more time.

lite webacambilder från senaste tiden. de tre sista är från nyss, ser ni hur puffiga och svullna mina ögon är? och eh, mitt rosa hår!!1!

07

07 - Min bästa vän
Min allra bästa vän är Paulina.
Hon är en vacker flicka som alltid (nästan) får mig på bra humör. Hon har långt, tjockt, jätteblondt hår som får vilken annan flicka som helst att bli grön av avundssjuka. Hon har blåa ögon som är extra blå när hon är trött. Hennes långa, smala ben vittnar om att hon skulle vara en hälsosam, aktiv flicka men ack så fel. Vitt bröd, pasta, smör, godis och glass är allt hon lever av. Och kaffe. Hon är väldigt öppen och bryr sig sällan om vad andra tycker. Hennes självsäkerhet är ett faktum. Hon skrattar alltid högst och längst, precis som jag.
Folk som träffar oss inser snabbt att vi är väldigt nära vänner. Vi är nästan som samma person, känner du mig känner du nästan Paulina också. Med detta sagt kan man tro att vi varit kompisar ända sedan vi var små hjälplösa barn; men det är allt annat än sant. Vi träffades första gången i sexan. Jag började i en ny skola och Paulina gick i min klass. Vi hade gemensamma kompisar i klassen och tvingades umgås med varandra, mot vår vilja. Till sist, någon gång i slutet av sjuan var vi tvungna att umgås helt själva med varandra och insåg så att vi var väldigt lika.
Idag är vi brothers from other mothers. Vi pratar nästan enbart i internskämt vilket lätt får utomstående att känna sig smått förvirrade. Vi spenderade så otroligt mycket tid med varandra i nian att vi bokstavligen inte klarade oss utan varandra.
Vi är kort och gott soulmates.

06

Dag 06 - Min dag
0729 - Vaknade och insåg att jag kunde sova en timme till. Golden.
0830 - Vaknade till Trouble - Coldplay och stängde av, somnade om igen.
0853 - Gick till slut upp och tog en dusch, åt yoghurt med havregryn, sylt och frön. Klädde på mig en mjuk klänning och prickiga strumpbyxor.
0940 - Gick hemifrån.
0953 - Anlände till skolan och hade Kemi till lunch. Vi hade stökiometri, vilket var kul.
1200 - Lunch! Vi fick tacos och jag blev så mätt så mätt.
1230 - Matte. Det var ganska kul idag.
1500 - Slutade jag och fick bråttom till bussen för jag skulle nämligen till ishallen och jobba två timmar.
1845 - Kom jag hem från ishallen, ringde min vapendragare P och nu ska jag svepa en kopp te, läsa lite och se fram emot Harry Potter imorgon!

Berätta om din dag!

05

05 - Vad är kärlek?
För mig är kärlek väldigt mycket och väldigt lite. Det är en kram, spontan, hård, mjuk, tröstande, hastig eller värmande. Kärlek är att vara ärlig, lojal och att lyssna. Kärlek är att veta att man kan lita på någon. Kärlek är att när man ser någon så blir man varm inombords. Kärlek är att vara glad ända inifrån. Kärlek är endorfiner. Kärlek är fint men kan också vara så fult och smutsigt. Kärlek är att se honom på långt håll och känna hur hjärtat tar ett extra skutt. Kärlek är hur någon snuddar vid dig och du vill inget annat än att snudda igen och igen och igen. Kärlek är att veta att någon finns där och lyssnar när allting känns hårt eller när allting känns rosa sockervadd. Kärlek är att ha någon att vara med och prata hemligheter med. Kärlek är att bara hänga med någon man tycker om. Kärlek är att känna hans blöta nos mot benet och klappa honom på magen.
Men framför allt är kärlek att bry sig om.
pics: Jenny
Vad är kärlek för dig?

03 - 04

03 - Mina föräldrar
Min syster skrev en jättefin text på den här punkten vilket gör att vad jag än skriver just nu känns krystat. Tillsvidare hoppar jag över den och tar den kanske i slutet.
04 - Det här åt jag idag
Frukost: 2 skålar laktosfri yoghurt med lingonsylt, havregryn och krossade pepparkakor. Sjukt gott.
Mellanmål: En flicka i min klass fyllde år så vi hade köpt kockosbollar, sånna med fluff i.
Lunch: Det blev falukorv med mos i skolan så jag åt mos, rivna morötter och isbergsallad som jag avrundade med lite fil, flingor och massa socker + kanel. Jag gillar i regel inte korv.
Sedan var jag inne på konsum en sväng och provsmakade en såndär minimaträtt.
Efter träningen drack jag en proteinshake och nu jobbar jag på en kopp te och lite pepparkakor.
pic: shi

youve got the essence dear. if I could have a second skin Id propably dress up in you.

bara lite saker jag har haft på mig på sistone.

02

Dag 02 - Min första kärlek.
Det känns som att jag är lite för ung för att kunna se tillbaka på saker och förstå det själv. Men konståkning får nog ändå stå för min första kärlek. Att lägga så mycket tid och själ i att lära sig något, är så otroligt vackert. Vi bråkade och hatade varandra kanske mer än vi älskade varandra men när vi älskade varandra så älskade vi verkligen varandra.Vem/vad var er första kärlek?

01

Dag 01 - Presentera mig själv
okej.
Mitt namn är Jenifer. Jag är typ sexton år gammal och kallas ibland för pudel-jenifer. Mitt huvud sitter ungefär 1,68 m över havet och pryds av ett burrigt lager lockigt hår. Därav smeknamnet pudel-jenifer. I höstas, som förövrigt är min favorittid på året, började jag första året på gymnasiet. Jag läser natur vilket är kul, förutom att jag är så utomordentligt skoltrött; precis som alla andra i min ålder.
Jag själv skulle beskriva mig som openminded, glad, lustig, galen och vänlig. Jag försöker verkligen att inte döma människor förrän jag känner dem och jag lyssnar gärna när någon pratar hellre än att jag själv ska stå för pladdret. Men ta inte det fel, jag älskar uppmärksamhet.
Varje lördagmorgon jobbar jag som tränare i en konståkningsklubb där jag tränar två grupper unga barn. Det är jättekul, man får larva sig massor för att barnen ska tycka att det är kul.
Några av mina favoritsysslor är att träna, resa, stretcha, slappa, vara ute i naturen, ha middagar med fina människor, titta på serier och mysa.


Jag kommer inte på mer nu. Vill ni veta något mer är det givetvis bara att fråga!

Nu till er, jag vill jättegärna veta! Vilka är ni? Presentera er själva!

Im glad that you are waiting with me, tell me all about your day.


Im glad to see you. I had a funny dream and you were wearing funny shoes.

last time i went to the hairdresser and made it lighter. my hair is so unhappy now. next time it will be chocolate again. yay.

lista

hittade en kul grej hos min syster. vi börjar imorgon!

Dag 01 - Presentera mig själv

Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Mina föräldrar

Dag 04 - Det här åt jag i dag

Dag 05 - Vad är kärlek?

Dag 06 - Min dag

Dag 07 - Min bästa vän

Dag 08 - Ett ögonblick

Dag 09 - Min tro

Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 - Mina syskon

Dag 12 - I min handväska

Dag 13 - Den här veckan

Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 - Mina drömmar

Dag 16 - Min första kyss

Dag 17 - Mitt favoritminne

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Dag 19 - Detta ångrar jag

Dag 20 - Den här månaden

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Dag 22 - Det här upprör mig

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Dag 25 - En första

Dag 26 - Mina rädslor

Dag 27 - Min favoritplats

Dag 28 - Det här saknar jag

Dag 29 - Mina ambitioner

Dag 30 - Ett sista ögonblick


Im a little lost sheep. I need my bo beep. you know I need my shepherd here tonight.

*internskämt*

hide and seek. trains and sewing machines. all those years they were here first.

tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss.

aint no sunshine when shes gone. its not warm when shes away.

på höstlovet var jag och min vapendragare P i milano och njöt av lite frihet. väldigt vacker stad, men det regnade från att vi kom till att vi åkte hem. jag skulle gärna visa en massa vackra bilder, för vi tog runt 500 stycken. problemet är att min kamera blev snodd sista dagen. min fina kamera. med alla vackra bilder och minnen. jag fattar inte. så ledsen. har ingen kamera så ni får nöja er med gamla opublicerade bilder ett tag framåt.

RSS 2.0