<3

tack för alla fina gratulationer<3

femton
brukar dokumentera i min cam: trött jeniffer, jeniffer äter något, jeniffer ska gå, jeniffer är sur.
från den 12 augusti till den 26 december (hade inte tidigare på datan) iprincip bara jag för idag är det min dag! 15 årrrr!!!!


merry xmas
skulle vart alla dagar men det blev lite tradigt. skulle vart musik men det är så klurigt med upphovsrätt och sånt. vissa dagar glömde jag öppna så därför öppnar jag fler ibland. GOD JUL <3

Im diving off the deep end. you become my best friend, I want to love you but I dont know if I can. I know something is broken and Im trying to fix it, trying to repair it any way I can.sista delen. bye bye 2009!

aug

i augusti drog jag och paulina mest bara runt på äventyr i stockholm eller låg på långholmsbryggan. badade ständigt. det var galet varmt. att bo i olika delar av stan (city vs söder) är riktigt jobbigt utan busskort. jag vet inte hur många gånger jag gick mellan nk och långholmsbryggan i värmen, att jag inte dog? vi levde på melon, godis, pannkakor, scones och diverse mål främlingar bjöd oss på på restauranger. sedan klippte jag av mig håret för att börja åttan och min kost byttes i samband med det ut mot skolmat, tomatjuice och godis. träffade även mitt tjejgäng som jag inte hade sett sedan typ tidigt i våras. kärt återseende.

sep


september var en turbulent månad. jag såg håkan för första gången. som följdes 19 dagar jag inte ens vet hur jag ska formulera kort för att jag inte heller längre kan avgöra vad jag kände då för att det känns så otroligt långt borta att ens känna så för någon idag. jag kan säga såhär; en dag längtade jag så mycket efter honom att jag skakade i hela kroppen, längtade in i ryggraden. jag har aldrig känt så mycket för någon eller något, någonsin. men annars.. jag vet inte. minns knappt. kom ut ur det i ett nytt fodral. en ny jeniffer helt enkelt. hade identifierat mig själv i känslorna för honom så länge att jag kände mig otroligt förvirrad efter att jag insåg att jag inte kände så. om jag ens någonsin hade gjort det. (den där dagen bara) jag vet inte. och visste verkligen inte då.

okt

i oktober var jag fortfarande omskakad och visste inte riktigt var jag hade mig själv. jag och paulina åt jättemycket glass och pasta. frukost, lunch, middag, pasta, glass, pasta. jag lärde mig att plugga. vilket var otroligt skönt. bra att kunna till gymnasiet.

nov
i november rullade allt som vanligt. inget speciellt hände direkt. mamma var borta varje helg vilket resulterade i långa sega dagar i sängen, långa sega frukostar och vara vaken aaaalldeles för länge på kvällen.

dec

hittills har december bjudit på massa trevligheter. jag har druckit sjukt mycket glögg och gått på jullov med bra terminsbetyg vilket känns bra inför den preliminära gymnasiesökningen. nu står jag här framför tre veckors ledighet som börjat ypperligt bra med en heldag ackompanjerad av emma och paulina. julen har närmat sig med stormsteg och på annandagen blir jag femton.för att avsluta min årsresume drar jag till med en klassikerlista:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jodå
2. Höll du några av dina nyårslöften? inte ett enda
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej och tack gode gud för det!
4. Dog någon som stod dig nära? samma som ovan
5. Vilka länder besökte du? inser nu att jag höll mig väl inom sveriges gränser och får med ens lite panik: måste. köpa. biljett. NU.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? ett fint rum, snart snart!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 8sep, 9sep, 10sep, 25sep, 28sep
8. Vad var din största framgång? förstå vad jag måste göra för mig själv för att må så bra som möjligt
9. Största misstaget? Spendera så mycket cash på typ godis?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? blev febrig i kanske 16h för tredje gången på sju år
11. Bästa köpet? en alldeles underbar grå sidenskjorta och flanellakan i rödrutigt
12. Vad spenderade du mest pengar på? plockgodis, helt galna summor och ni vill inte ens veta
13. Gjorde någon dig riktigt glad? hur kan man gå ett år utan att det ska hända? klart att någon gjorde det, flera!!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? haligh, haligh, a lie, haligh - bright eyes | shiver - coldplay | skinny love - bon iver | det e sommar - forcem | a summer wasting - belle & sebastian | hela känn ingen sorg för mig i göteborg-albumet | kärlek är ett brev skickat tusen gånger - håkan | och säkert en hel del mer.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? alltså så himla bra år.
16. Vad önskar du att du hade gjort mer? varit utanför tullarna i vackra skogar. och läst böcker!!!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? suttit vid den här jävla dumburken.
18. Hur tillbringar du julen? hemma med syster, mamma, pappa, hundar och antagligen morföräldrarna.
19. Blev du kär i år? jag kan verkligen inte svara på det längre.
20. Favoritserie? arrested development och gossipgirl.
21. Bästa boken du läste i år? men å, jag läste så lite ju.
22. Största musikaliska upptäckten? sigur rós.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? fyller år på annandagen, so I wouldnt know...
25. Något du önskade dig men inte fick? as I said.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? shoppade upp mina julpengar på julrean.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? klart att man kan hitta saker, men overall så har det varit ett himla bra år. allting blir bättre ju äldre man blir!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? hmpf, jag tror inte att du snackar med rätt brud. jag har liksom ingen 'stil'.
29. Vad fick dig att må bra? mina underbara vänner, musik, kyssar, kameran, höstlöven, regnsmatter, mandarinte, glögg, godis, men framförallt att sakta men säkert börja förstå mig själv och komma i takt med mina sinnen.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Johnny Weir och Ed Westwick sitter upptejpade i mitt skåp.
31. Vem saknade du? Pix och jag sågs för sällan, men annars så kommer jag mest bara att sakna Marita.
32. De bästa nya människorna du träffade? Å, vet inte! Julia är himla mysig <3

lite fortsättning

juni
i juni fick vi sommarlov och strax därefter spenderade jag 16 dagar på paulinas landställe. det var 16 idylliska dagar fyllda av allt man ska göra på sommaren. vi cyklade och badade varje dag vilket resulterade i att vi cyklade totalt dryga 20 mil på 16 dagar. mitt på dagen eller mitt i natten. det var galet varmt och vi svalkade oss vid lustiga badplatser och med x antal paket glass. dessa 16 dagar var några av de bästa i mitt liv hittills. skojar inte. min kamera hängde inte med på så mycket äventyr eftersom den är så stor, men jag orkar inte rota bland de typ 4000 bilderna vi tog med paulinas kamera.

juli
när vi kom hem hade det redan blivit juli och paulina drog till italien i typ hur länge som helst. jag fick umgås med lite andra vänner. vi gick på smygpremiären av harry potter and the half-blood prince och så spenderade jag sjukt mycket pengar på mat vill jag minnas. åt ute nästan varje mål tills paulina kom hem. jag fotade nästan inget i juli.

första delen av 2009. (ja, lite iallafall)

jan

jag inledde året med att skada knäet (ordentligt) och med att sluta på konståkning. jag bodde fortfarande i mitt vackra rum på st eriksplan11 och helt ärligt såg min säng nästan alltid ut sådär.

febi februari fotade jag en hel del. väldigt mycket migsjälv ser jag nu. jag och paulina åt mycket soppa och vi hade våran första extreme-food-upplevesle (om jag inte minns fel involverade den 500g köttfärs och mozarellasallad, 1,5kg plockgodis och en liter glass...) vi hängde en del på ett fik där man fick ta hur mycket te man ville, det var bra.

mars


i mars fyllde min mamma år och det firade vi med att äta en kavalkad av onyttigheter som följdes upp av en veckas pralinätande på min första praoplats. i slutet av mars packade jag ner nästan hela mitt liv i sju lådor.

aprili april praoade jag på stockhome vilket var trevligt. jag blev kär i leohoodien och fixade mig ett ex. hängde lite i frihamnen och paulina åkte till thailand i två veckor. när hon kom hem började vi badsäsongen. det blev varmare och jag sa farväl till mitt fina rum för att...

maj

...den 2a maj (på emmas bday) flyttade jag in till city. vi picnicade massor och hann även med att bada sjukt mycket, ta farväl av erika ascot och göra klart vårat stora svenskaarbete.


look at the stars, look how they shine for you and all the things that you do.

I cant live with or without you.

glad tredje advent på er!

but you keep falling in love with joy.

majoriteten av luckorna på min chokladkalender är nu öppnade.

handsen liten bildserie jag började på i somras men som aldrig blev klar. har en annan bildsrie som ni skulle gilla, måste bara sortera och redigera. sen har jag åtaliga bilder från i somras, men det kanske känns lite off, jag vet inte? så svårt att hinna fota när det ständigt är mörkt ute bara..

through the storm we reach the shore, you gave it all but I want more. and Im waiting for you.your skin, oh yeah your skin and bones. turn into something beautiful. do you now I love you so. you know I love you so.

frukost


oh weekends are divine.

did I ask too much? more than alot. you gave me nothing, now its all Ive got. were one but were not the same. well we hurt each other then we do it again.

fogone, fog. two, morning.

RSS 2.0